Keressen minket

Aktuális

Levelet írt az új józsefvárosi képviselő-testületnek Kocsis Máté

dafke.eu

Közzétéve

Dátum:

Együttműködését ajánlotta fel az új vezetésnek a kerületet érdekeit szolgáló ügyekben Kocsis Máté, a kerület korábbi polgármestere Facebook-oldalán. Közölte, hogy hivatalos elfoglaltsága miatt nem tud részt venni a képviselő-testület csütörtöki alakuló ülésén.

Arra kérte az új vezetést, hogy az ülésen a Fidesz-KDNP egyik képviselője felolvassa levelét.

Kocsis Máté 2006 és 2009 között a Józsefvárosi Önkormányzat alpolgármestere, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője volt, majd háromszor választották Józsefváros polgármesterévé.

A volt városvezető levelét azzal kezdte, hogy gratulált az új polgármesternek és a képviselőknek.

Szép, de embert próbáló feladat előtt állnak. A kampány véget ért, a szlogeneket, a hamisságokat, a vakmerő ígérgetéseket most fel kell váltaniuk a szürke hétköznapok sokszor monoton ügyintézéseinek és a bátor tetteknek egyaránt” – írta.

Tizenkét év tapasztalatai és tanulságai alapján bizton állíthatom: szinte soha nem kerül majd az asztalukra olyan javaslat, amivel mindenki maradéktalanul egyetért. Ennek ellenére az alapos megfontolás és a lefolytatott viták után határozott döntéseket kell majd hozniuk, vállalva annak minden kockázatát és a vele járó konfliktusokat is. Higgyék el, a túlzó kétkedés, a remegő kéz, és a pusztán időhúzásra használt bizonytalanság a város számára mérhetetlen károkat okozhat. Az Önök első számú feladata Józsefváros mindenre kiterjedő fejlesztése és biztonságos működtetése. Nem az a fontos, hogy a székben ülők népszerűek-e, hanem hogy Józsefváros az-e” – fogalmazott.

Józsefváros az elmúlt években rengeteget fejlődött és egyre népszerűbb is. Tennivaló azonban számos van még, kérem, tegyenek meg mindent ezek elvégzéséért! – emelte ki.

Mária Terézia 1777 november 7-én adta a korábban Pacsirtamezőként említett benépesülő területnek a Józsefváros elnevezést, Isten éltesse városrészünket 242. születésnapján – zárta üzenetét Kocsis Máté.

Az október 13-i önkormányzati választáson Pikó Andrást, az ellenzék közös jelöltjét választották polgármesternek Józsefvárosban, a Fidesz-KDNP által támogatott Sára Botond addigi polgármesterrel szemben.

Kövess mienket a Facebook oldalunkon is:

https://www.facebook.com/Dafke.Eu/

DAFKE – Változatos tartalmat kínálnak átlátható formában, hogy mindig tájékozott legyél!

Tovább olvas
Hozzászólok

Hozzászólás küldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hirdetes

hirdetes

hirdetes hirdetes

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Kategóriák

Kiemelt

Dafke

INGYENES
Letölt