Keressen minket

Bulvár

Egyszer már szakított Epres Panni és Benedek Tibor

dafke.eu

Közzétéve

Dátum:

A modell és vízilabdázó férje az egyik legösszetartóbb páros, ráadásul már nagyon fiatalon közel kerültek egymáshoz, mégis elsodorta őket az élet, csak évekkel később jöttek újra össze.

Epres Panni és Benedek Tibor 2010-ben, zártkörű ceremónián mondták ki a boldogító igent. A sztárpár azóta is harmonikus házasságban él, két szép gyermeket nevelnek együtt: fiuk, Mór 2007 júniusában, lányuk, Barka 2009 augusztusában jött a világra.

Epres Panni a Nők Lapja májusi számában mesélte el, hogy mindössze 16 éves volt, amikor a nála négy évvel idősebb Benedek Tiborral találkozott az Állatorvosi Egyetem tornatermében: amikor meglátták egymást, egyből zavarba jött. Bár az első találkozásukon be sem mutatkoztak, később jobban megismerték egymást, sokat beszélgettek személyesen és telefonon is.

– Azt szoktam mondani, ő volt az első férfi az életemben, és az utolsó. Nem indult szabályos kapcsolatnak, felbukkant, eltűnt, megint előkerült. Ez ment évekig – emlékezett vissza.

Benedek Tibor 1996-ban Olaszországba költözött, két évvel később megnősült, és egy gyermeke is született, eközben Epres Panni modellként dolgozott, illetve lett egy komoly kapcsolata. 2002-ben találkoztak újra egymással.

– Alig pár napja voltunk túl egy-egy hosszú kapcsolaton, amikor a Romkertben összefutottunk. Mégis, ki rendezhette volna bölcsebben? Abban a pillanatban persze, még nem így láttam… Sérülékeny voltam, gyanakodtam, de akkor már láttam rajta, hogy nagyon komolyan gondolja. Már nem a világ felett lebegett, azt mondta, mindig érezte, hogy a mi kapcsolatunk még nincs lezárva. Csak korán volt – magyarázta. – Hiszek abban, hogy, ha te a lelked mélyén kitartasz, ha tudod, hogy ő az… ha hiszel benne, és mélyen szereted, akkor a másik visszajön, nem tud kikerülni.

Kövess mienket a Facebook oldalunkon is:

https://www.facebook.com/Dafke.Eu/

DAFKE – Változatos tartalmat kínálnak átlátható formában, hogy mindig tájékozott legyél!

Tovább olvas
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Hozzászólás küldése

hirdetes

hirdetes

hirdetes hirdetes

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Kategóriák

Kiemelt

Dafke

INGYENES
Letölt