Keressen minket

Bulvár

Zac Efron, a sorozatgyilkos szépfiú

dafke.eu

Közzétéve

Dátum:

A High School Musical egykori, és a Baywatch legutóbbi szépfiúja legutóbb Ted Bundy-t, a rettegett sorozatgyilkost játszotta el az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben, aki 30 nő brutális haláláért volt felelős.

Zac Efron legújabb filmjében egy teljesen új arcát mutatja meg a rajongóknak, egy sorozatgyilkosét, aki 30 nő haláláért felelős. Amikor az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című film díszbemutatóján megkérdezték tőle riporterek, hogy amikor éppen forgattak, akkor mennyire tudott kivetkőzni otthon a szerepből, miután egész nap egy kegyetlen gyilkost alakított.

“Sose játszottam olyan szerepet, aminél ha hazaértem, le kellett teljesen vetkőzzem a karaktert, majdnem lehetetlen volt ennél a filmnél. Szeretném azt mondani, hogy sikeresen ment, de nem tudnám” – állította Efron a
a Daily Mail kérdésére.

Arról is beszélt a színész, hogy alapvetően nem akart soha gonosz gyilkost játszani, de ez a projekt meggyőzte.

“Nem igazán izgattak a sorozatgyilkos szerepek, nem szeretném vonzóbbá tenni a rettenetes embereket vagy a tetteiket, de volt valami különleges abban, ahogy Ted pszichéjébe ástunk” – tette hozzá.

Kövess mienket a Facebook oldalunkon is:

https://www.facebook.com/Dafke.Eu/

DAFKE – Változatos tartalmat kínálnak átlátható formában, hogy mindig tájékozott legyél!

Tovább olvas
hirdetes

hirdetes

hirdetes hirdetes

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Kategóriák

Kiemelt

Dafke

INGYENES
Letölt