Keressen minket

SZTÁROK

19 évvel fiatalabb színésznőbe szerelmes Árpa Attila

dafke.eu

Közzétéve

Dátum:

Árpa Attila és a 19 évvel fiatalabb színésznő útjai korábban többször keresztezték egymást, de akkor valamelyiküknek vagy éppen mindkettőjüknek párkapcsolata volt éppen, így nem szökkenhetett szárba a vonzódásuk.

A munkájuk során ismerkedtek meg, szorosabban egy reklámforgatás alatt, de Árpa Attila akkor is kapcsolatban volt. Alexandra azonban mély benyomást tett rá a munka alatt, ugyanis a színész-producer kislányával is nagyon jól kijött.

„Amirával egyszer elutaztunk Németországba, de a külföldi kiruccanás alatt dolgoznom is kellett. Még itthon, az út előtt sokat gondolkodtam, kit kérjek meg arra, hogy kísérjen el minket és bébiszitterkedjen, míg én távol vagyok. Talán furcsa, de nem az akkori barátnőm mellett döntöttem, hanem Alexandrának szóltam, tartson velünk. A volt kedvesem ugyanis nem értett a gyerekekhez, és ha őszinte akarok lenni, hozzám sem…” – meséli a Best magazinnak a színész.

Egyre több időt töltöttek együtt, és barátságuk egy éve szerelemmé vált. Együtt élnek, és tervezik a közös jövőjüket.

„Olykor szóba kerül köztünk a babavállalás, de a legtöbbször csak viccelődünk vele, elvégre még mindketten a munkánkra koncentrálunk. Bár úgy vagyok vele, ha jön a baba, az mindent átértékel bennem, és az anyaság kerül az első helyre” – mondta a lapnak Alexandra, aki nagyon félt attól, hogyan reagál majd a nyilvánosság és a szülei a párjára, de szerencsére minden jól alakult. Az Attiláért rajongó nők sem zavarják.

„Számomra ő az ország legjobb pasija, és nem zavar, hogy sorban állnak érte a nők” – mondta a Bestnek a színésznő.

Kövess mienket a Facebook oldalunkon is:

https://www.facebook.com/Dafke.Eu/

DAFKE – Változatos tartalmat kínálnak átlátható formában, hogy mindig tájékozott legyél!

Tovább olvas
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Hozzászólás küldése

hirdetes

hirdetes

hirdetes hirdetes

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Kategóriák

Kiemelt

Dafke

INGYENES
Letölt