Keressen minket

SZTÁROK

Kiderült, hogy miért tűnt el hat évre a filmvászonról Renée Zellweger

dafke.eu

Közzétéve

Dátum:

Az Oscar-, és Golden Globe-díjas Renée Zellweger-t a világ a Bridget Jones szerepeivel azonosítja, mégisn sok híres és jó filmben játszott már. Talán sokaknak fel sem tűnt, hogy hat évig viszont sehol nem láthattuk.

2010 és 2016 között Renée Zellweger egyetlen szerepet sem vállalt el. Pedig felkérése szép számmal volt, ő mégis az elvonultságot választotta. A Red magazinnak most az okokat is elárulta: depresszióssá tette őt az akkori élethelyzete.

renee.zellweger0

„Megfogadtam néhány rossz tanácsot, és hoztam pár rossz döntést. Nagyon nehéz perióduson mentem át, sötétnek éreztem a jövőt, szörnyen éreztem magam, folyton szomorú voltam” – mesélte a színésznő, aki azt érezte, hogy ki kell szállnia a mókuskerékből.

„Azért tűntem el egy időre, mert nem törődtem magammal. Úgy is néztem ki, mint egy olyan nő, aki nem törődik magával Sőt, úgy is éreztem magam, mint aki nem törődik magával. Unatkoztam, saját magamat is untam. Eljutottam arra a pontra, amikor úgy éreztem, mintha kiléptem volna a testemből, és képes lettem volna arra, hogy magamat tanulmányozzam forgatás közben” – monda az egykori Bridget Jones.

Ez volt az a pont, amikor a színésznő érezte, hogy változtatni kell. Amikor aztán újra erőre kapott, mi más jöhetett volna, mint egy újabb Bridget Jones film? A Bridget Jones babát vár Renée visszatérését is elhozta, és forgatás közben jobban érezte magát, mint valaha. És ez nem csak karakter miatt volt.

Kövess mienket a Facebook oldalunkon is:

https://www.facebook.com/Dafke.Eu/

DAFKE – Változatos tartalmat kínálnak átlátható formában, hogy mindig tájékozott legyél!

Tovább olvas
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Hozzászólás küldése

hirdetes

hirdetes

hirdetes hirdetes

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Kategóriák

Kiemelt

Dafke

INGYENES
Letölt