Keressen minket

SZTÁROK

Mila Kunis soha többé nem akar a férjével szerepelni

Avatar

Közzétéve

Dátum:

Amióta megjelent Demi Moore Inside Out című könyve, újra reflektorfénybe került Demi, Ashton Kutcher és Mila szerelmi háromszöge.

Igaz, hogy a színész akkor jött össze a Fekete hattyú sztárjával, amikor már elváltak az útjaik Demi Mooreral, de sokan érezték azt, hogy Ashton azért szeretett bele Mila Kunisba, mert jóval fiatalabb volt a exfeleségénél.

Akkor nem jósoltak nekik sok időt, de a szerelmük győzött és ma már férj és feleség. Sőt, mi több régen ugyanaz a sorozat indította el a karrierjüket, amelyben furcsamód szintén szerelmespárt alakítottak. Mila azonban egy interjúja során tett róla, hogy senki se reménykedjen abban, hogy ez valaha újra megtörténik.

“Egy közös jelenetünkben megjegyeztem neki, hogy látom, hogy most épp színészkedik, mert észreveszem. Erre ő rám nézett, és megkérdezte, hogy miért vágok ilyen fejet. Ekkor mondtam, hogy ez biztosan nem fog menni nekem” – árulta el Mila Kunis.

Persze nem kell megijedni, nem Demi könyve miatt, egyszerűen csak annyira kiismerte a férjét, hogy már nem tud hiteles lenni mellette. A színésznő a Csodapark című filmjét népszerűsíti jelenleg, ezért is tett kivétel, amikor magánéletéről kérdezték. Hozzátette, hogy ettől függetlenül még mindig úgy érzi, mintha friss házasok lennének, mert ugyanúgy odavan férjéért, mint a kapcsolatuk legelején. A sztárpár 2015-ben házasodott össze és két közös gyerekük született, akiket azóta is a legnagyobb boldogságban nevelnek együtt.

Kövess mienket a Facebook oldalunkon is:

https://www.facebook.com/Dafke.Eu/

DAFKE – Változatos tartalmat kínálnak átlátható formában, hogy mindig tájékozott legyél!

Tovább olvas
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Hozzászólás küldése

hirdetes

hirdetes

hirdetes hirdetes

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Kategóriák

Kiemelt

Dafke

INGYENES
Letölt