Keressen minket

SZÍNES

Péter Szabó Szilvi: Jólesik, ha megnéznek a férfiak

Avatar

Közzétéve

Dátum:

A NOX együttes egykori énekesnőjét megtalálta a szerelem, és megszületett a kislánya, Emma is.

Péter Szabó Szilviára külföldi útja után rátalált a szerelem: kolléganője, Völgyesi Gabi testvére, György lett élete párja.

– Nagyon boldogok vagyunk, szerelmünk gyümölcsét, Emmát nagy szeretettel neveljük – mondta a Borsnak Péter Szabó Szilvia, aki 2016 novemberében adott életet kislányának.

Szilvi elmesélte, hogy Emmának már a születése óta az esti mese helyett énekel, és ha éppen nincs a gyerekkel, édesanyja felteszi Szilvi egyik lemezét, s akkor Emma rövidesen álomba szenderül.

– Emmával sokat ülünk az autóban, persze akkor is zenét kell hallgatnunk. De már nem Halász Judit és én vagyok a sztár, hanem Lady GaGa vagy éppen Beyoncé.

Szilvia és zenekara a nyarat és az őszt végigkoncertezte. Ilyenkor a papára és a nagymamára hárul a feladat, hogy Emmára ügyeljen, miközben a mamának a férfirajongók kocsányon lógó szemmel csápolnak.

– Gyurinak ez nem okoz problémát, hiszen tudja, hogy számomra ő az igaz szerelem. Nekem pedig, mert nőből vagyok, nagyon is jólesik, hogy tetszem a férfiak­nak, hogy megfordulnak utánam az utcán.

Szilvinek most könnyebb időszaka van, amit Emmával és párjával tölt. – Szerencsére úgy választhatom meg a fellépések időpontját, hogy ne menjen a család rovására. Ha mégis ütközne, természetesen Emmáé az el­sőbbség.

Kövess mienket a Facebook oldalunkon is:

https://www.facebook.com/Dafke.Eu/

DAFKE – Változatos tartalmat kínálnak átlátható formában, hogy mindig tájékozott legyél!

Tovább olvas
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Hozzászólás küldése

hirdetes

hirdetes

hirdetes hirdetes

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Archívum

Kategóriák

Kiemelt

Dafke

INGYENES
Letölt